Forsiden - Prestfoss skole - barneskole i Sigdal kommune

Scene ! Art

Scene! Art - 5

Fredag 31.mars får 5.-7.trinn teaterbesøk fra den kulturelle skolesekken.

Forestillingen handler om Sara Bonnard som har funnet lykken og endelig skal få oppfylt drømmen ... å sette opp sin egen forestilling på en teaterscene!                                               Møt den meget pasjonerte skuespilleren Sara Bonnard. Hun har kjøpt en pakke på internett: "Hvordan lage din egen forestilling på 45 minutter! Pengene tilbake hvis du ikke lykkes!" Hun bestiller en komplett pakke på nettet som inneholder en flatpakket scenografi, rekvisitter, kostyme, et manuskript og en CD med instruksjoner........... Mer kan du lese her

Godt nyttår!

godt nyttår_150x85

Elever, foreldre og ansatte ønskes et riktig godt nyttår!

Skolen og SFO starter opp igjen onsdag 4.januar 2017.

 

Internasjonal kveld

Intern

Vi ønsker velkommen til internasjonal kveld tirsdag 1.november kl. 18. På Prestfoss skole er det nå mange elever som på en eller annen måte har tilknytning til flere land enn Norge, faktisk hele 11 land, og dette har vi hatt lyst til å markere. Elevene har den siste uka jobbet med å finne opplysninger om de ulike landene.

Vennebenk

vennebenk, elevrådet

Nå har vi fått vår egen vennebenk. Her kan elevene sette oss dersom de ikke har noen å leike med, eller ønsker å få flere venner. Så er det alles ansvar å følge med på om det sitter noen på benken, og da invitere de med i leik.

Vennebenken ble åpnet av fjorårets elevråd som var med på å kjøpe den inn. Flere bilder fra åpningen finner du ved å trykke på bildet.

Foreldremøter

foreldremøte

Her er datoene for høstens foreldremøter: Båsheim og SFO: onsdag 21.september, Eidal: onsdag 28.september, Nubberud: torsdag 29.september.

Høstens aktiviteter - 2016

Plan for skolens aktiviteter, høsten 2016, finner du her

God sommer!

god sommer 2016

Vi ønsker elever, foresatte og personale ved Prestfoss skole en riktig god sommer. Så møtes vi igjen til et nytt skoleår onsdag 17.august for 3.-7.trinn og torsdag 18.august for 1. og 2.trinn. Skolen har planleggingsdager, 12., 15. og 16. august. SFO på Prestfoss starter opp igjen etter skoletid onsdag 17.august.

God påske

2016-03-17
god-påske 2016

Ønsker alle en riktig god påske!

Etter påske starter skolen opp igjen for 3.-7.trinn onsdag 30.mars, og 1.-2.trinn samt SFO på torsdag 31.mars.

Kartleggingsprøver for 1.-4.trinn

2016-03-02

I perioden 22.februar til 11.mars skal elevene på 3.trinn gjennomføre en kartleggingsprøve i engelsk og 4.trinn i digitale ferdigheter. Og fra 4.-22.april skal 1.-3.trinn ga kartleggingsprøver i lesing og regning. Mer om kartleggingsprøvene kan du lese her.

Forestilling for 1.-4.trinn

2016-02-23
Katastrofen

Den 10.mars får 1.-4.trinn besøk fra "Den kulturelle skolesekken". Forestillingen som skal vises heter "Katastrofen", og er en var og humoristisk forestilling om et alvorlig tema. De fleste av oss opplever å være redde for noe. Kanskje er det konkrete farer og trusler som skremmer eller det kan være følelsen av at noe uforutsigbart vil ramme.  Hva gjør frykten med oss? Følelsen av frykt trenger ikke være rasjonell, men følelsen er likevel virkelig. Kan redsel være et instinkt, en overlevelsesmekanisme og et emosjonelt svar på en muligens realistisk fare? Mer om forestilingen kan du lese her